COMENZI       magazin online:  chefshop.ro      email:  comenzi@zintus.ro      









 
GAMA DE PRODUSE PRECOAPTE - ITALIA
 
Principalele caracteristici al produselor precoapte:
CALITATEA - fara polifosfati, produse certificate, absenta totala a glutenului.
SIGURANTA - ambalarea in vid si sterilizarea cu abur la 120 grade celsius.
SAVOAREA - un gust natural obtinut prin selectarea celor mai bune carnuri si materii prime. Carnea este plina de savoare si atat de frageda incat se desprinde cu usurinta de pe os, putand fi asezonata cu legume proaspete delicioase, baby onions in otet balsamic, glazurate cu miere si mustar, aromata cu coniac si multe, multe altele.
FACILITATE IN PREGATIRE - este suficienta incalzirea produsului pentru a gusta in mod rapid si eficient toata
savoarea sa.
STINCOTTO
ciolan de porc precopt

Cantitate neta: 600g
Stincotto este un ciolan de porc (la fel de aromat ca Prosciutto - Parma Ham), intro punga din aluminiu, pre-coapta, cu o durata de conservare in mediului ambiant de 24 luni.
Stincotto ofera posibilitatea de a adauga meniului tau un suculent fel de mâncare din carne aromata pregatit in termen scurt si fara a utiliza nepretuitul tau spatiu de refrigerare.
Este un neobisnuit fel de mancare. Odata servit capteaza curiozitatea clientilor si in cateva luni, devine una dintre atractiile meniului afacerii tale.
Nu contine conservanti.
Se pastreaza in mediul ambient pe o durata de pana la 2 ani.
   
 
COSTINE DI MAIALE
coaste de porc precoapte
  Cantitate neta: 500-700g
Aceste coaste de porc (de la porci crescuti in Italia) sunt prajite si rumenite la cuptor, imbogatite cu condimente naturale.
  Gustul lor este bogat, aromat si apetisant. Pentru consum, se scot coastele din punga de aluminiu si se gatesc la cuptor timp de 15 minute la 200° C.
  De asemenea, sunt excelente si pregatite intr-o tigaie, la gratar sau barbecue.
  Nu contine conservanti.
  Se pastreaza in mediul ambient pe o durata de pana la 1 an.
     
STINCO DI VITELLO AL FORNO
pulpa de vitel precoapta
  Cantitate neta: 700 - 850g
Pulpa de vitel este prajita, rumenita la cuptor, si imbogatita cu condimente naturale. Aceasta aroma delicata este perfecta cu vin alb.
  Indicatiile de preparare: se scoate pulpa din punga de aluminiu si se pregateste ca friptura la cuptor, cu un strop de vin alb la 200 ° C.
  Nu contine conservanti.
  Se pastreaza in mediul ambient pe o durata de pana la 1 an
   
STINCO COSCIA D'ANATRA
pulpa de rata precoapta
  Cantitate neta: 300g
Tot in gama produselor precoapte de tip stincotto este si Stinco Coscia D'Anatra sau pulpa de rata precoapta.
 
  La fel de deliciosa, suculenta si frageda, precum celelate produse din aceeasi gama, se prepara in cateva minute la cuptor, si poate fi utilizata intr-o varietate de retete.
  Cu un gust neobisnuit, aparte de ceea ce este deja cunoscut, pulpa de rata face deliciul unei bucatarii foarte apreciate de clienti. Nu contine conservanti. Se pastreaza in mediul ambient pe o durata de pana la 2 ani.
     
STINCO D'AGNELLO
ciolan de miel precopt
  Cantitate neta: 300g
Un alt produs neobisnuit, din gama produselor precoapte de tip stincotto este Stinco D'Agnello sau ciolan de miel.
  Este delicios, suculent, fraged si foarte, foarte neobisnuit. Prepararea ciolanului de miel dureaza cateva minute la cuptor, si poate fi utilizat iīntr-o varietate de retete mediteraneene. Īncearca-l si vei fi multumit.
  Nu contine conservanti.
  Se pastreaza in mediul ambient pe o durata de pana la 2 ani.
     
ZAMPONE
picior de porc umplut precopt
  Cantitate neta: 1000g
Zampone este un picior de porc umplut. Piciorul este dezosat si umplut cu carne de porc si alte ingrediente. Zampone este o mancare traditionala in Modena in ajunul Anului Nou.
  Carol Field spune in cartea sa Celebrating Italy ca lintea reprezinta banii iar piciorul umplut e seiful care-o pastreaza. Carnea de porc este unul dintre pilonii de baza ai bucatariei Emiliene care foloseste toate tipurile de produse de carne de porc.
  Originea preparatului Zampone este adesea asociata cu povestea urmatoare: In timpul papei Iulius al II-lea, la asediului orasului Mirandola, in iarna anului 1511, locuitorii infometati incercand sa foloseasca fiecare bucatica din ultimul porc sacrificat au inventat Zampone.
  Altii insa considera ca zamponele a fost inventat in secolul al optsprezecelea sau secolul al nouasprezecelea de catre un mezelar din Modena.
    Nu contine conservanti.
Se pastreaza in mediul ambient pe o durata de pana la 2 ani.
     
Copyright © ZINTUS TRADE S.R.L. Acasa | Produse | Parteneri | Evenimente | Contact
 PRECOAPTE: ciolan porc · coaste porc · pulpa vitel · pulpa rata · ciolan miel · picior porc · ciolan porc · coaste porc · pulpa vitel · pulpa rata · ciolan miel · picior porc· ciolan porc · coaste porc ·